28 oktober. Ett datum att boka!

Fösta loppisen slog upp dörrarna i September och det kom ca 200 besökare för att fynda hos ett 30-tal säljare.

28 Oktober är det dags igen!

 

Denna gång satsar vi stort och har kvinnojouren vid vår sida. Överskottet från loppisen går raka vägen in på kvinnojouren Vallentunas konto och det är vi mycket glada för.

 

 

Det kommer att finnas servering som bland annat sponsras av ICA Vallentuna och Coop Vallentuna.  150 st goodiebags kommer att delas ut där vi har fina sponsorer. Våra stoltheter och lokala företag som Inredningsshopen och home made by Emmie är med! Dessutom är vi glada för vårt sammarbete med solentro, tamponsforfree.se, skrubber.

Pricken över i är ändå vårt lotteri där vinsten presenteras av The Buppa Brand. Vinnaren från välja en åkpåse från den nya kollektionen från AW2012. Spana in på hemsidan redan nu för att välja din favorit! Buppabrand.se

 

 

Våra fantastiska sponsorer som ger loppisen ett extra lyft:

 

Inredningsshopen – Spännande inredning och design för både slott och koja. Unna dig lyx för kropp och själ för alla plånböcker.

 

Home made by Emmie – Hemsytt när det är som bäst! Allt du nånsin drömt om för stor och liten i drömska, coola, snabba, söta och underliga tyger.

 

Solentro – Fotoböcker när dom är som bäst. Nytänkande designer för alla tillfällen. Busenkelt, snabbt och personligt skänder din unika fotobok livslång glädje!

 

Tampons for free – 1 miljon tamponger har redan delats ut. Gratis! Diana och Sofia är guds gåva till kvinnorna! Ett enkelt klick och tampongerna kommer hem i din brevlåda 1 gång i månaden. Den enda haken är att du svarar på några korta frågor för att få vara med i nästa utskick. Lite roligare, lite lättare men framför allt mycket kvinnligare.

 

Skrubber- Susanne Örtegren ville göra vardagen lite lättare och uppfann Skrubber. Ett komplement till vanlig herdelig diskning. All du behöver är en dospåse Skrubber och ½ dl vatten. Häll i nappflaskan och skaka! Alla föräldrar dröm i sommarstugan, båten, cafet. You name it!

 

McDonalds- Innan bion? Efter shoppingen? Födelsedagskalas? I bilen? I väntan på bättre tider? McDonalds kan vara alla barn favorit och en räddare i nöden.

 

The Buppa Brand- Therese Olsson vill göra färgglada produkter åt färgsprakande barn och det har hon lyckats med! Smart design och oväntat material får vardagen lite lyxigare och mycket roligare! The buppa brand har tagit norden med storm och finns ända ner till Spanien!

 

Ica Vallentuna

 

Coop Vallentuna

 

 

Ni i Norrort, ni kommer väl?

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Veronica

Vart är denna loppis? I Vallentuna gissar jag?





»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!